Eveniment

Teleormănean cercetat penal pentru că a încercat să mituiască un polițist

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus, la data de 25.11.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul Rădulescu Toma din comuna Scrioaştea, judeţul Teleorman, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de “dare de mită”.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, la data de 24.11.2016 procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a lui Rădulescu Toma ,în timp ce oferea ofiţerului de poliţie G.E. suma de 250 lei, în scopul de a nu lua măsurile legale ce se impuneau, respectiv reţinerea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare a autovehiculului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate. (C.P.)

One Comment

  1. RACU Viorel

    Sa vezi mita si sphaga la noi, la PSD, Rosiori de Vede!!!se joaca cu banii pa masa…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.