Eveniment

Teleorman / Șapte victime în urma a patru accidente rutiere

În trei zile, au avut loc patru accidente rutiere în Teleorman, în urma cărora au rezultat, în total, șapte victime. Cel mai grav accident însă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, a fost produs în localitatea Suhaia duminică, în jurul orei 22:00, evenimentul soldându-se cu patru victime.

La fața locului, au intervenit pompierii militari zimniceni, o ambulanță SMURD și mai multe echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman. Trei victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, fiind conștiente și cooperante, deși au prezentat mai multe traumatisme.

Cea de-a patra persoană a fost găsită în stop cardiorespirator, iar, după efectuarea manevrelor de resuscitare care au avut succes la un moment dat, a reintrat în stop cardiorespirator. La scurt timp, echipajul SAJ Teleorman a declarat decesul.

Mai mult, tot în ultimele trei zile, s-au mai produs încă trei accidente rutiere pe raza localităților Alexandria, Măldăeni și Peretu. De asemenea, reprezentanții ISU Teleorman transmit că a fost un număr total de 58 de cazuri SMURD pe parcursul perioadei menționate pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a victimelor.

La toate aceste evenimente, pompierii au acționat pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, cazurile rămânând în atenția autorităților pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.