Politic

În Teleorman, PSD a câştigat alegerile cu peste 60%. PNL a obţinut 19% din voturi

Duminică, 11 decembrie, în judeţul Teleorman, 149.873 de teleormăneni au trecut pragul celor 334 de secţii de votare. Totodată, 8.158 teleormăneni au votat pe liste suplimentare, iar urna mobilă a fost solicitată de 3.076 de ori. Cu o prezenţă la vot de 46,30%, judeţul Teleorman s-a plasat pe locul al doilea, după judeţul Olt.

În urma scrutinului, din cele cinci mandate de deputat ce revin judeţului, două merg la PSD, Liviu Dragnea şi Adrian Gâdea asigurându-şi locul în Parlament din partea social-democraţilor, în timp ce un mandat a revenit PNL, Daniela Mara Calista alegându-se cu locul din Parlament ce le revine liberalilor teleormăneni.

Două mandate de deputat merg la redistribuire, cel mai probabil unul urmând să revină PSD, Valentin Boboc urmând să meargă în camera inferioară a Parlamentului.

În ceea ce priveşte rezultatele de la Senat, pentru unul dintre cele două mandate de senator PSD a obţinut un număr întreg de voturi, Carmen Daniela Dan câştigând astfel un loc în camera superioară a Parlamentului, în timp ce al doilea mandat de senator merge la redistribuire.

 

Rezultate parţiale Teleorman – Senat

PSD 62.1%

PNL 19.3%

ALDE 6.3%

PMP 4%

USR 3.2%

UDMR 0.2%

 

Rezultate parţiale Teleorman – Camera Deputaţilor

PSD 61.6%

PNL 19.4%

ALDE 6%

PMP 3.9%

USR 3.2%

UDMR 0.1%

3 Comments

  1. Încep dezamăgirile….unde-i totalitatea???ori e la mișto ca să nu dea de bănuit,ori scârțâie deja rotile ciumei…

  2. Cand ai candidat pe Mara Calista, nesimtita care vine aici si ne face analfabeti, ce asteptari sa mai ai?

  3. Partzulescu

    Eu sunt Partzulescu-tractorist, sluga de sluga, mostenirea marelui Spagamalajanul, am disturs PNL!Astept flegme pe mine…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.