Social

Teleorman / Angajări la stat pe diferite specialități

Direcția de Sănătate Publică Teleorman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 posturi contractuale de execuție vacante. Unul dintre posturi este de asistent medical principal PL igienă la Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile pentru Unitatea de Produse Antiepidemice. De asemenea, 2 posturi de asistent medical principal PL igienă sunt disponibile în cadrul Compartimentului evaluarea factorilor de risc din mediul de viață și muncă. Așadar, condițiile specifice pentru aceste funcții sunt: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, vechime de minimum 5 ani ca asistent medical și examen pentru obținerea gradului principal – în specialitatea igienă.

De asemenea, tot DSP Teleorman pune la dispoziție 1 post de asistent medical debutant PL igienă în cadrul Compartimentului evaluarea factorilor de risc din mediul de viață și muncă. Condiția specifică o reprezintă o diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, fără a necesita vechime. Așadar, pe 15 iulie, ora 16:00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor, iar pe 26 iulie, la ora 10:00, are loc proba scrisă.

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de inginer IA în cadrul Compartimentului Tehnic. Condițiile specifice pentru ocuparea funcției contractuale sunt: studii superioare absolvite cu diplomă de licență (inginer) în domeniul mecanic, electromecanic sau electric și o vechime de 6 ani 6 luni în specialitate. Așadar, proba scrisă se va susține pe 16 iulie la ora 10:00.

Direcția Națională de Probațiune organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de şofer treapta I în cadrul Serviciului de Probațiune Teleorman. Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categoria B, experiență de cel puțin 6 ani în conducerea autovechiculelor, dar și experiență de cel puțin 2 ani vechime în muncă pe o funcție ce presupune ca principală atribuție conducerea de autovehicule. Prin urmare, pe 16 iulie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, iar în perioada 28 iulie- 5 august are loc proba practică, începând cu ora 08:30.

Administrația Domeniului Public Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 posturi contractuale. Unul dintre acestea este de inspector de specialitate, gr. I S., care necesită îndeplinirea anumitor condiții specifice, respectiv să fi absolvit cu diplomă de licență studii superioare de lungă durată în domeniul economic sau tehnic și să aibă vechime în specialitatea studiilor minimum 3 ani. Pentru acest post, termenul limită de depunere a dosarelor este pe 14 iulie, iar pe 21 iulie și 23 iulie, la ora 10:00, are loc proba scrisă pe str. Ion Creangă, zona Modern, bloc F.

A doua funcție disponibilă este de inspector de specialitate, gr. IA S., pentru care candidatul trebuie să fi absolvit cu diplomă de licență studii superioare de lungă durată în specialitatea silvicultură și să aibă vechime în specialitatea studiilor cel puțin 5 ani. Pentru această poziție, atât termenul limită, cât și proba scrisă sunt aceleași ca cele tocmai menționate. Ultimul post disponibil este de muncitor calificat (fochist) I, pentru care condițiile specifice sunt următoarele: să fi absolvit studii generale, să dețină act de calificare – fochist și să aibă vechime în calificare – minimum 3 ani. Termenul limită de depunere a dosarelor este tot pe 14 iulie, însă pe 22 iulie, la ora 10:00, are loc proba practică la sediul A.D.P. din str. Mircea Scarlat nr. I. Mai apoi, pe 26 iulie, tot la ora 10:00, se va susține proba scrisă pe str. Ion Creangă, zona Modern, bloc F.

Pe lângă acestea, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Teleorman angajează director general, Şcoala Gimnazială nr. 2 din Turnu Măgurele angajează îngrijitor (0,5 normă), Primăria Comunei Seaca angajează guard din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Școala Gimnaziala Crângu angajează secretar școală (0.25 normă), iar Primăria Comunei Crângu angajează muncitor calificat în cadrul Compartimentului Administrativ, Gospodărire Comunală, Întreţinere şi Reparaţii din Primăria Comunei Crângu. De asemenea, Primăria Municipiului Roșiori de Vede angajează muncitor necalificat I, administrator I, administrator II și muncitor calificat III (zidar).

Pentru cei interesați, mai multe informații pot fi accesate pe http://posturi.gov.ro/judetul/teleorman/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.