Eveniment

Teleorman: 60 de persoane sunt în carantină, alte aproape 3.000 în izolare

Autoritățile județene transmit că, în prezent, 60 de persoane sunt în carantină instituționalizată, în Teleorman, pentru 16 dintre acestea măsura fiind luată în ultimele 24 de ore: 13 au venit din “zona roșie”, iar 3 au fost conduse în carantină după ce au încălcat măsura izolării la domiciliu.

Pe de altă parte, alte 2.999 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate de Direcția de Sănătate Publică, după ce s-au întors din zone galbene de infecție cu coronavirus.

„Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20”, transmite Biroul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.