Social

Teleorman/ 1.40, cea mai mică notă la concursul de titularizare

În urma concursului național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor declarate vacante/ rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2021, sunt 108 titulari în total din cei 241 de candidați care au susținut examenul scris, potrivit datelor publicate de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Mai mult, cea mai mică notă la examenul menționat, respectiv 1.4, a fost obținută de un candidat la Limba și literatura română, pe când, cea mai mare notă a fost de 9.8, la “Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române/ comunicării în limba română și metodica predării matematicii/ matematicii și explorării mediuluiu în învățământul primar (învățământ primar în limba română)”.

La această disciplină de concurs au fost obținute cele mai multe note sub 4.99, inclusiv, și anume 12 note. Doar doi candidați au reușit să ia note la examenul scris peste 9. Mai mult, în total, din datele publicate reiese că, din totalul de 241 de candidați, 49 au obținut note sub 4,99, inclusiv, comparativ cu numărul mult mai redus, de 21 de dascăli, cu note peste 9.

Cât despre disciplina la care s-au obținut cele mai multe note peste 9, inclusiv, la examenul scris, aceasta este “Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodia desfășurării activităților instructiv-educative în grădința de copii”, unde 10 profesori au obținut aceste note. De asemenea, cei mai mulți titulari înregistrați (54) sunt tot la această disciplină.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.