Eveniment

Taximetrist cu apucături de bătăuș, în Alexandria

Un taximetrist din Alexandria și-a demonstrat abilitățile de bătăuș, sâmbătă seară, victimă căzându-i o femeie. În urma incidentului, femeia a ajuns la spital, iar bătăușului i-a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Potrivit IPJ Teleorman, sâmbătă, 31 august, în jurul orei 22.00, un bărbat din Țigănești a sunat la numărul unic de urgență 112, sesizând faptul că în Alexandria, zona Lipscani, are loc un conflict.
Din primele verificări, se pare că bărbatul era împreună cu o femeie, concubina sa, când i-a atras atenția unui taximetrist că circulă cu viteză într-o zonă în care se aflau mulți oameni.

De aici până la o încăierare în toată regula n-a mai fost decât un pas, susțin martori oculari. În urma unor discuții contradictorii, taximetristul a lovit o pe femeie, care a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

One Comment

  1. Gigi Berlogea

    Niku Ganescu, spaima taximetristilor rosioreni. Finul celebrului Lambe, Niku domina cu autoritatea piata taxiurilor. Felictari Niku, sa iti traiasca ala micu, pe cand o noua internare la Poroschia?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.