Eveniment

Târgul Agralimex – ediţia a XXIII-a

Începând cu ora 11.00, la Alexandria se dă startul celei de-a XXIII-a ediţii a Târgului de maşini agricole Agralimex, unul dintre cele mai importante târguri naţionale de profil din ţară organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman, în colaborare cu Primăria Municipiului Alexandria şi în parteneriat cu SC Estagroteh SRL.

Potrivit organizatorilor anul acesta participă peste 40 de firme din Bucureşti, Ilfov, Brăila, Dolj, Ialomiţa, Timis, Bihor, Teleorman, precum şi firme din Bulgaria şi Ungaria, care prezintă maşini şi utilaje agricole de cea mai înalta performanţă.De asemenea, participă, ca în fiecare an, şi instituţii de finanţare şi asigurări. Târgul este organizat atât în spaţii interioare – pavilioane expoziţionale individuale moderne, cât şi pe platforma centrală exterioară în Parcul Pădurea Vedea.

La deschidere sunt invitate personalităţi politice şi administrative de la nivel central şi local. O delegaţie de oameni de afaceri din Franţa este aşteptată, astăzi, la Alexandria pentru a se întâlni cu fermieri din Teleorman. Vineri şi sâmbătă, organizatorii au programat o serie de simpozione la care vor participa oameni de afaceri şi reprerentanţi ai autorităţilor. Târgul Agralimex va rămâne deschis până duminică, 1 septembrie.(M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.