Eveniment

Tânără dispărută. O cunoașteți? Ați văzut-o? Sunați la 112!

IPJ Teleorman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei tinere CHIRAN FLORINA ALINA, în vârstă de 20 de ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Vitănești, județul Teleorman.
Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Judeţului Teleorman efectuează căutări în vederea depistării unei tinere în vârstă de 20 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Vitănești, sat Vitănești, județul Teleorman, şi până în prezent nu a mai revenit.
Polițiștii din cadrul  Postului de Poliție Vitănești au fost sesizați în data de 17 octombrie, a.c., despre faptul că tânăra ar fi plecat voluntar de la domiciliu din luna august.
Semnalmente: înălțime aprox. 1,75 m, greutate  55 kg, fața ovală, ochi căprui, părul șaten, lungime medie. Nu se cunosc obiectele vestimentare la data dispariției.
Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.166, 0247407006 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.