Eveniment

Tânăra care a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Alexandria era cunoscută drept consumatoare de droguri / Deocamdată, nu se știe dacă a fost împinsă sau s-a aruncat

UPDATE – Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria au reușit să-i oprească fetei hemoragia internă și se încearcă stabilizarea acesteia, astfel încât să poată fi transportată la un spital din Capitală.

 

În această dimineață, municipiul Alexandria a fost zguduit de un eveniment, care, pe parcurs, a căpătat implicații ceva mai complicate. Informația inițială a fost aceea că o tânără, în jur de 30 de ani, a căzut de la etajul 5 al unui imobil situat la intersecția străzilor Dunării și Constantin Brâncoveanu, fără să știe dacă s-a aruncat sau a fost aruncată. Aceasta a supraviețuit căderii și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, în comă de gradul 3, unde a fost preluată de medici și introdusă în sala de operații.

Ulterior, informațiile, confirmate de IPJ Teleorman, relevă un aspect care, în ultima vreme, apare din ce în ce mai des în cazuri care termină dramatic: a fost vorba de consum de droguri.

În apartamentul respectiv, erau două persoane, tânăra și un bărbat, ambii fiind cunoscuți drept consumatori de droguri. Bărbatul se află în custodia poliției, deocamdată autoritățile nepronunțându-se dacă tânăra a fost împinsă de la etaj sau dacă s-a aruncat singură.

2 Comments

  1. Ei se droghează și alții se luptă cu ei. Ca acum rămâne și handicapata pe viață, distruge și alte vieți. Inconștiență lor, chinul îngrijitorilor. Ca nu ii duce mintea să nu mai facă. Acum poate o salvează, de trăit o trăi, dar poate va fi legumă toată viața. Cine se chinuie cu ea?
    Vai de capul lor, de inconștienți. Ce sa facă poliția? Asta e o industrie bănoasă, nu e vina nimănui că nu poți sa fii stăpân pe tine. Ne tragem din Adam și Eva, suntem curioși să încercăm. Na, uite unde te duce neghiobia.

  2. Gogu Pintenogu

    Daca Politia stia ca sunt consumatori de droguri, ce draqu’ masuri a luat? A asteptat sa sara pe fereastra?
    S-a umplut orasul de drogati si Politia se lauda ca are la cunostinta ca sunt ,,cunoscuti drept consumatori” dar freaca menta aiurea cu masinile , se mai duc pe la Kaufland, mai iau un mititel… Mai trece timpul, ca tot banii aia se iau, nu?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.