Eveniment

Tânăr încătușat după o urmărire în trafic

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acționat pe linia prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.875 lei și au fost reținute 6 permise de conducere.

Un caz aparte, dacă putem spune așa, este cel al unui tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Izvoarele, care nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia din urmă fiind nevoiți să îl urmărească. Potrivit IPJ Teleorman, vineri, 25.11.2016, polițiștii din municipiul Alexandria au efectuat semnalul de oprire al unui autoturism care circula pe D.J. 506, în localitatea Ștorobăneasa, dar conducătorul auto nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea în viteză către satul Beiu.

S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în localitatea Beiu, moment în care  conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autoturismul într-un podeț situat pe partea stângă a drumului. Conducătorul auto a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției unde în urma verificărilor s-a constatat că nu avea permis de conducere, iar autoturismul în cauză nu era neînmatriculat, având montate plăcuțe cu numere false de înmatriculare.

În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.