Eveniment

Tânăr din Țigănești, candidat la titlul de “cel mai ghinionist hoț”

Un tânăr de 22 de ani, din Țigănești, poate candida la titlul de “cel mai ghinionist hoț”, după ce s-a gandit să-și facă singur dreptate și a intrat în casa bărbatului pentru care muncise pe timpul verii și care uitase să-l plătească pentru munca prestată, cu scopul de a-și recupera banii datorați de acesta. Tânărul avea informații că bărbatul și soția sa erau plecați de acasă, așa că a sărit gardul și a pătruns în locuință acestora, din municipiul Alexandria. Numai că, ghinion, acasă era fiica celor doi, care l-a surprins pe tânăr și care, cum îl cunoștea, l-a întrebat ce caută acolo. Încercând să găsească o scuză, acesta i-a spus că mama ei l-a trimis să ia o geantă, pe care apucase sa o vadă pe scaun. Tânărul a înșfăcat poșeta, care între timp s-a dovedit că avea în interior doar niște acte, și s-a făcut nevăzut.

Fata, surprinsă că părinții nu au anunțat-o că vine cineva să ia vreo geantă de acasă, a sunat-o pe mama sa, care i-a confirmat că nu trimisese pe nimeni nicăieri. Femeia l-a și sunat pe soțul său, pentru a-i povesti întâmplarea, iar acesta a plecat imediat spre casă. Pe drum, culmea ghinionului a făcut ca bărbatul să se întâlnească chiar cu tânărul care furase geanta. Și, pentru ca lucrurile să fie demne de cascadorii râsului până la capăt, în peisaj a apărut și un echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au înșfăcat pe individ și l-au condus la sediul Poliției Municipale, unde i-au și întocmit un dosar penal pentru furt. De altfel, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

One Comment

  1. Țigăneștiul mereu a marșat la superlativ absolut de inferioritate. Mărturie stă familia de scelerați Delea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.