Eveniment

Tânăr din Teleorman, prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să intre în ţară cu o maşină furată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak au depistat joi, 14 martie, un tânăr din Teleorman, care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, în vederea confiscării.
„În data de 14.03.2019, în jurul orei 02.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român D.V, în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman. Tânărul conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare şi cartea tehnică a acestuia”, informează Poliţia de Frontieră.
În urma verificărilor în bazele de date, oamenii legii au descoperit că maşina figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 13 martie.
Din spusele teleormăneanului, maşina l-a costat 3.000 de lire sterline şi a fost achiziţionată în urma unui anunţ văzut pe un site de vânzări auto.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, iar autoturismul, în valoare de 3.600 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.