Eveniment

Tânăr din Alexandria, la volan sub influența substanțelor psihoactive / Alți teleormăneni, prinși în timp ce conduceau băuți

La final de săptămână, în urma activităților preventive desfășurate, polițiștii teleormăneni au aplicat 195 de sancțiuni contravenționale în valoare de 101.015 lei, au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Dintre acestea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 2 900 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform LG 61/1991 R.

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Lița, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Sâmbătă, 21 ianuarie, a.c., ora 11.58, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Duminică, 22 ianuarie, ora 03:29, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria- Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Tot duminică, 22 ianuarie, ora 02:36, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În aceeași zi, ora 19:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Zimnicea au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism în oraș, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.