Eveniment

Tânăr de 19 ani, din Videle, drogat la volan / Polițiștii au întocmit dosar penal, iar Parchetul va propune soluția legală

În data de 01 august, a.c., orele 01:00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Videle au depistat un tânăr în vârstă de 19 de ani, din orașul Videle, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se recolta o probă biologică. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Totodată, în 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.205  lei, au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare.
Dintre acestea, 3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancțiuni pentru depășire, 3 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru alte abateri, 1 sancțiune pentru lipsă inspecție tehnică periodică și 1 sancțiune pentru lipsă asigurare obligatorie răspundere civilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.