Eveniment

Tânăr bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza județului, reținut de oamenii legii

Un tânăr de 20 de ani este cercetat de polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza mai multor localități din Teleorman, informează IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 16/17 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil nelocuit de pe raza localității Tătărăștii de Jos, de unde, prin escaladarea gardului despărțitor, au intrat în curtea locuinței unei familii din localitate, de unde ar fi sustras circa 65 de litri de combustibil din rezervoarele a două autoturisme ce se aflau parcate în curtea imobilului.

În urma probatoriului administrat, autorul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani asupra căruia au fost găsiți 50 de litri de combustibil.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că același tânăr, împreună cu un alt bărbat în vârstă de 25 de ani ar fi sustras bunuri din incinta a două societăți comerciale de pe raza localităților Scurtu-Mare și Tătărăștii de Jos, în noaptea de 13/14 noiembrie.

De asemenea, suspectul a fost identificat și ca autor al furtului unui autoturism de pe raza localității Blejești, infracțiune comisă pe data de 14 noiembrie.

Împotriva tânărului a fost luată măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.