Sport

Talerele din Alexandria sunt “pe val” – Cea mai tare echipă din judeţ!

Recent, la Campionatele naţionale de tir talere, proba de skeet, reprezentantele clubului CST Alexandria, antrenor Emanuel Panduru, şi-au demonstrat precizia şi au reuşit rezultatele neaşteptate, deşi concurenţa a fost destul de serioasă. Însuşi antrenorul Emanuel Panduru a recunoscut că “trebuie să mărturisesc că nu ă aşteptam la aceste rezultate, două recorduri naţionale, trei titluri şi o victorie în faţa unei participante la Jocurile Olimpice, fiind performanţe care nu se întâlnesc de fiecare dată”.

Roxana Manole, sportiva care îşi continuă parcursul foarte bun din acest an, este protagonista celei mai spectaculoase finale de campionat naţional din ultimi ani, ea trecând în baraj, după 82-82 în concursul propriu-zis, de Lucia Mihalache, fostă participantă la Olimpiada de la Londra! “Am avut emoţii, ştiam că va fi greu în faţa sportivei din Arad, însă am avut tăria să revin şi am câştigat!”, a spus Roxana Manole, sportivă care confirmă că în proba de skeet este greu de învins.

Carla Pantelie se poate spune că a fost surpriza de la CST Alexandria, o sportivă de nici 16 ani (în luna decembrie va împlini această vârstă) reuşind să câştige titlul naţional la junioare I şi stabilind record naţional pentru această categorie de vârstă (record corectat, bineînţeles, şi la categoria ei, junioare II). De asemenea, Carla Pantelie s-a remarcat şi prin prezenţa pe podiumul senioarelor (locul 3), unde s-a clasat ca urmare a primei prezenţe la un asemenea nivel.

Să mai menţionăm aportul la performanţele CST Alexandria de la ultimele naţionale a sportivelor Larisa Pantelie (un loc 2 la junioare I, loc 1 pe echipe junioare, locul 2 la senioare pe echipe) şi Cristina Sima (locul 1 pe echipe, la junioare I).

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.