Sport

Talere – skeet – Alexăndrencele au dominat prima etapă de tir talere

Recent a început un nou sezon din Campionatul naţional de tir talere, competiţie care se desfăşoară pe mai multe probe specifice de concurs. Între participantele la proba de skeet, feminin, se regăsesc şi trei sportive din Alexandria, legitimate la CS Teleorman, care au dominat prima etapă a competiţiei. Cea mai valoroasă trăgătoare a secţiei de talere, Roxana Manole, şi-a confirmat încă o dată valoarea şi a reuşit clasarea pe locul 1 la nivel de senioare, chiar dacă a fost primul concurs pentru ea în acest an. “Sincer, îmi propusesem să obţin o clasare cât mai bună, dar important este cum voi trage în concurs. Mă bucur că am obţinut locul 1, dar sper să trag bine şi în finala naţionala, care va fi în vara acestui an”, a spus Roxana Manole, sportivă care vizează o participare la Campionatele Europene de seniori în acest an.

De asemenea, în competiţia junioarelor I, două alexăndrence au urcat pe primele două locuri; Carla Pantelie, cea care deţine titlul naţional pentru categoria ei de vârstă, alături de sora sa, Larisa Pantelie (ambele sportive sunt pregătite de Emanuel Panduru), au ocupat primele două locuri în concurs, astfel că sezonul de talere – skeet a început promiţător pentru CST Alexandria.

Să mai menţionăm faptul că acest concurs, desfăşurat în Bucureşti, pe 15 martie, face parte din fazele preliminare ale Campionatului naţional de talere, etape care punctează în vederea participării la faza finală. În prima fază a competiţiei vor fi şase etape, după care sunt programate finalele, în perioada iunie – august 2014.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.