Eveniment

Tabăra Internațională de Pictură în aer liber de la Nenciulești, la cea de-a doua ediție

În perioada 29 mai – 6 iunie 2019, se desfășoară cea de-a doua ediție a Taberei Internaționale de Pictură în aer liber de la Nenciulești, în organizarea Asociației Centro Pro Arte Alexandria și a Primăriei Nenciulești.

La eveniment participă artiști plastici din șapte țări: Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, România, Rusia și Turcia. Deschiderea taberea va avea loc miercuri, 29 mai 2019, orele 18.00, la Căminul Cultural Nenciulești. Cu această ocazie, vor fi prezentați artiștii și participanții, urmând apoi un spectacol de muzică și dansuri populare.

Tot în cadrul taberei, vor mai avea loc alte două manifestări: o expoziție de pictură Alexandr Belugin – Rusia și un “Performance Art”, al aceluiași artist, ce se va desfășura lângă fântâna arteziană din centrul municipiului Alexandria, sâmbătă, 1 iunie, orele 11.00.

Potrivit organizatorilor, tabăra se va încheia miercuri, 5 iunie 2019, orele 11.00, cu o expoziție cu lucrările taberei, ce va avea loc în foaierul Primăriei municipiului Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.