Eveniment

T-Voice a demonstrat că Teleormanul are cântăreţi talentaţi – Finaliştii au primit premii totale în valoare de 5.000 euro

Carmen Dumitrescu

Concursul de interpretare muzicală T-Voice, organizat de Consiliul Judeţean al Tinerilor s-a desfăşurat în acest an în condiţii deosebite, pentru că atât calitatea concurenţilor, cât şi miza pusă în joc au fost mai mari decât oricând. Mai mult, în juriu s-au aflat, printre alţii, câştigătorul concursului naţional Vocea României, Ştefan Stan şi omul de televiziune Corina Dănilă, nelipsită de la evenimentele organizate de Consiliul Judeţean Teleorman şi vizibil ataşată de oamenii de aici. Premiul cel mare, în valoare de 3.0000 de euro a fost câştigat de Gianna Pană, în vârstă de numai 15 ani din comuna Piatra, care a demonstrat că ştie să cânte şi că poate avea un viitor strălucit în muzică, la nivel naţional, ea fiind chiar remarcată de compozitorul Eduard Alexandru, care şi-a propus să lucreze cu ea. Premiul al doilea, în valoare de 1.200 de euro a fost acordat Andreei Stancu, care a impresionat publicul prin interpretarea piesei alese pentru ea de juriu: “It will rain” a lui Bruno Mars. Premiul al treilea, în valoare de 600 de euro a fost revendicat de Mădălina Porumbă iar menţiunile, în valoare de 200 de euro au fost câştigate de Luminiţa Badea şi Iris Sevila. În timpul deliberărilor, pe scenă au urcat micuţii dansatori ai trupei Domo Dance School, şcoală aflată în plin proces de afiliere la Federaţia Română de Dans Sportiv. Cele trei perechi, pregătite de profesorul Iulian Ciobanu au impresionat şi au animat publicul prezent la eveniment.

La eveniment au participat, în calitate de invitaţi, preşedintele Cobsiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, primarul Alexandriei, Victor Drăguşin şi preşedintele Senatului României, Crin Antonescu, care au dorit să demonstreze tinerilor că sunt alături de ei. De altfel, Liviu Dragnea a urcat pe scenă şi a declarat că aceşti tineri care au crescut sub ochii săi au evoluat frumos şi că la anul, recompansa lor va fi şi mai consistentă: “Iubesc foarte mult şi copiii şi prietenii. De ani de zile lucrăm împreună, unii au crescut sub ochii mei. Pentru că e un eveniment la care ţin foarte mult, pentru că mă interesează toate acţiunile pe care le fac tinerii. Şi s-a văzut câtă bucurie a fost în sală, şi la noi, şi la ei. Şi cum să nu fii bucuros când vezi copii care se pregătesc, care fac lucruri bune. Şi Crin Antonescu a fost impresionat de calitatea vocilor şi de melodiile alese. Ăsta este rezultatul atunci când îi laşi pe tineri să se dezvolte şi să facă tot ce-şi doresc. În fapt, acesta este rolul nostru: de a le da posibilitatea să se exprime şi în muzică, şi în artă, şi în sport. Vreau la anul să începem nişte competiţii  sportive foarte serioase pentru tinerii acestui judeţ, care să devină tradiţionale în acest judeţ. În primăvară, dacă vă aduceţi aminte, eu am spus că vor fi premii în valoare totală de 5000 de euro, bani veniţi din sponsorizări şi donaţii. La următoarea ediţie, o să fie mai mari. M-am simţit senzaţional în seara asta iar Crin Antonescu a fost copleşit. De altfel, de când mergem împreună prin judeţ, Crin Antonescu vede cât de frumos este acest judeţ, cât de plin de spiritualitate şi de profunzime este. Aşa că e din ce în ce mai bucuros că a venit să candideze aici. Dacă eu eram în juriu, aş fi dat două premii I.”

Câştigătorul concursului Vocea României, Ştefan Stan a declarat şi el, la finalul concursului, că s-a simţit  excelent la Alexandria şi că speră să şi cânte în capitala judeţului Teleorman în viitorul apropiat: “E prima oară când am venit în Alexandria şi nu ştiam cum e publicul. Dar alexăndrenii sunt nişte nebuni fericiţi şi frumoşi. Mă aşteptam să fie lumea sobră, dar nu, a fost mare veselie. Chiar am vorbit în această seară cu Liviu Dragnea şi mă gândesc serios să pregătesc un concert la Alexandria. Pentru popularitatea asta muncesc foarte mult, dar acum suntem în discuţii legate de album. El ar fi trebuit să apară luna asta, s-a întârziat din cauza producţiei, dar cred că în luna decembrie voi avea şi produsul finit. Sperăm şi aşteptăm…În ceea ce priveşte jurizarea, ea a fost destul de dificilă, calitatea concurenţilor fiind deosebită. ”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.