Eveniment

Sute de solicitări la Ambulanță, la final de săptămână

429 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 19 octombrie, ora 00.00– 22 octombrie, ora 08.00, pentru patru persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman.

Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șase accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu șase victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 53, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 40 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 33 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 12 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 15 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu nouă cazuri de intoxicaţii, cu patru cazuri psihiatrice, precum şi cu o tentativă de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a trei bărbați, de 56, 71 și 79 de ani, din Talpa, Brânceni respectiv din Scrioaștea, dar și în cazul unei femei, de 76 de ani, din Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.