Eveniment

Sute de accesorii pentru animale de companie, ce ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Turnu Măgurele, confiscate de polițiștii constănțeni

Poliţiştii constănțeni au ridicat 200 de accesorii pentru animalele de companie, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 28.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, ce avea drept destinație finală o societate comercială din municipiul Turnu Măgurele, informează IPJ Constanța.

„La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 200 de accesorii pentru animalele de companie, bunuri susceptibile a fi contrafăcute”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanța.

Potrivit sursei citate, bunurile, în valoare de 28.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.