Politic

Susținere largă pentru doctorul Haralambie Epure la președinția PNL Alexandria

În perioada următoare, la PNL Alexandria vor avea loc alegeri interne, în urma cărora va fi aleasă conducerea organizației pentru următorii patru ani de zile. Până acum, și-au anunțat candidatura pentru președinția organizației medicul Haralambie Epure, dar și consilierul local Gabriel Bulumac, cel din urmă manifestându-și în cadrul organizației intenția de a candida pentru funcția de președinte al PNL Alexandria.

Președintele organizației județene a PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu și-a exprimat deja susținerea pentru Haralambie Epure, actualul președinte interimar al PNL Alexandria, însă am încercat să aflăm ce susținere are acesta și din partea celorlalți colegi din organizație. Prin urmare, am contactat câțiva dintre liberalii alexăndreni cu notorietate și vechime în partid, pentru a afla poziția acestora.

Vera Mitran, vicepreședinte Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și candidatul partidului pentru Primăria Alexandria la alegerile trecute, își exprimă susținerea pentru doctorul Haralambie Epure.

„Eu fac deja parte din echipa domnului Haralambie Epure, îl susțin în alegerile interne, sunt om de cuvânt și am fost alături de dumnealui încă de la început. Nu-mi schimb poziția, rămân în echipa sa”, a declarat Vera Mitran.

Consiliul județean Gigi Nădrag spune că, fără discuții, votul său va merge către Haralambie Epure. „Îl susțin pe Hari (n.r. Haralambie Epure), fără discuție. Eu am făcut public acest lucru, votul meu merge către Hari. Este cea mai bună variantă pentru funcția de președinte al PNL Alexandria. Când a venit în organizație, noi am luat decizia de a începe o reconstrucție a partidului, practic, iar atunci mi-am exprimat opinia potrivit căreia acest lucru se poate realiza cu Hari în centru. Eu sunt om de cuvânt, îmi mențin poziția”, spune Gigi Nădrag, și el fost președinte al PNL Alexandria.

Și consilierul local Nicușor Grigore își exprimă susținerea pentru doctorul Haralambie Epure, pentru că “este un om tânăr, de perspectivă, care vrea să facă lucuri bune pentru partid, iar pentru asta are nevoie de ajutor”.

Mihai Vecu, directorul Direcției Silvice, spune că și susținerea sa merge către Haralambie Epure, pentru că este un om credibil și cu notorietate pozitivă la nivelul municipiului. De asemenea, mai spune ing. Mihai Vecu, Haralambie Epure este, de altfel, și varianta pe care pariază organizația la următoarele alegeri locale, pentru funcția de primar al Alexandria.

„Eu îl susțin pe Haralambie Epure în alegerile interne ce vor avea loc în viitorul apropiat pentru că este un om cu notorietate pozitivă la nivel de municipiu, este un om onest și credibil. Sper și eu, așa cum speră și colegii mei, că la viitoarele alegeri locale vom reuși să dăm, prin Hari Epure, un primar de dreapta pentru Alexandria”, a declarat Mihai Vecu.

Laurențiu Florea, directorul Clubului Sportiv Teleorman, și-a declarat, de asemenea, susținerea pentru Haralambie Epure.

„Nu știu cine mai candidează, eu îl susțin pe doctorul Haralambie Epure, pentru că susțin continuitatea. Votul meu merge către Haralambie Epure, actualul președinte interimar al PNL Alexandria”, spune Laurențiu Florea.

Alexandru Neacșu, liberal vechi și director al Liceului Al. I. Cuza din Alexandria, își exprimă, de asemenea, susținerea pentru Haralambie Epure, pentru că, spune acesta, este cel care l-a convins să se implice, din nou, mai serios în politică, după o pauză destul de lungă.

„Eu îl cunosc foarte bine pe Gabriel Bulumac, dar îl susțin pe doctorul Hari Epure , pentru că este cel care m-a convins să mă implic mai serios în politică, după ce am făcut o pauză destul de lungă în care am preferat să stau deoparte. Asta nu înseamnă sub nicio formă că îi întorc spatele lui Gabi Bulumac, dar sunt om de cuvânt și nu-mi schimb poziția”, a spus Alexandru Neacșu.

Virgil Comănescu, manager, spune că și votul său merge către Haralambie Epure.

„Pe mine, până acum, m-a contacat domnul Haralambie Epure. Mi-a propus să fac parte din echipa sa, eu am acceptat, îl susțin în aceste alegeri. Știu și de intenția domnului Gabi Bulumac de a candida, însă eu cu dumnealui nu am discutat despre asta. Presupun că fiecare își face o echipă pentru alegeri, eu am acceptat să intru în echipa celui care mi-a propus, în speță domnul Hari Epure”, a declarat Virgil Comănescu.

Și Ștefan Florin, inspector școlar, își exprimă susținerea pentru Haralambie Epure, pentru că “a demonstrat că este un bun organizator, este un om cu notorietate, care poate să ajute partidul”.

De asemenea, și Alin Neamu, medic de urgență, îl susține pentru funcția de președinte tot pe doctorul Epure Haralambie, pentru că “este un om apt pentru această funcție și care are experiență politică”.

Și Marinela Iana, dirctorul Casei Corpului Didactic Teleorman, își exprimă susținerea tot pentru doctoral Haralambie Epure, pentru că este “un om de echipă, cu suficientă experiență pentru a ocupa această funcție, poate face multe lucruri bune pentru PNL Alexandria și trebuie susținut”.

Liberalii teleormăneni au decis, în ședința Biroului Politic Județean al PNL Teleorman de joi, 3 iunie, calendarul alegerilor interne. Astfel, începând de marți, 8 iunie, până la data de 25 iunie 2021, organizațiile locale ale partidului își vor alege liderii.

Conferința Județeană a PNL Teleorman se va desfășura pe 8 iulie 2021, dată la care delegații organizațiilor locale vor alege conducerea PNL Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.