Eveniment

Suspiciune de coronavirus la Alexandria: bărbat dus la Secția de boli infecțioase/ UPDATE: Bărbatul nu a călătorit recent, autoritățile spun că suspiciunea nu se confirmă

UPDATE: Potrivit reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, bărbatul, care nu se regăsea printre persoanele monitorizate de DSP, a alertat autoritățile, spunând că se simte rău. Acesta a fost preluat de un echipaj specializat și dus la spital, Secția de boli infecțioase, unde a fost consultat de medici. În cazul acestuia, suspiciunea de coronavirus a fost infirmată, bărbatul nefiind plecat în ultima perioadă din țară.

Un bărbat din Alexandria a fost luat, de la domiciliu, și transportat, de un echipaj specializat al ISU, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Alexandria, cu puțin timp în urmă. Este a treia suspiciune de infecție cu coronavirus la nivelul județului și a doua în Alexandria.

Bărbatului îi vor fi prelevate probe pentru a fi trimise la Institutul Matei Blaș, urmând ca rezultatele să infirme sau să confirme infectarea cu COVID-19.

La nivelul județului, 14 persoane sunt în carantină, în timp ce alte 111 sunt izolate la domiciliu, potrivit celei mai recente informari a Comitelului Județean pentru Situații de Urgență. Potrivit sursei citate, toate cele 14 teste efectuate persoanelor aflate în carantină sunt negative, iar cele două rezultate ale probelor prelevate, ieri, de la cele două femei transportate la secțiile de boli infecțioase ale spitalelor din Alexandria și Turnu Măgurele nu sunt gata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.