Politic

Surse: “Iulian Şuică îl va înlocui pe Bădulescu ca şi candidat la Senat”

Carmen Dumitrescu

Refuzul ferm al lui Adrian Bădulescu de a candida în Colegiul 3 pentru un fotoliu de senator a generat în interiorul PDL o nouă luptă pentru desemnarea unui alt candidat, în măsură să convingă populaţia într-un timp record că merită să fie votat. Chestionat cu privire la înlocuitorul lui Bădulescu, Marian Zlotea a spus că partidul are destui oameni capabili, care merită să fie promovaţi în această campanie electorală, chiar mai iubiţi de electorat decât ar fi fost Adrian Bădulescu, în cazul în care ar fi acceptat candidatura.

Cu toate acestea, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL a refuzat să ne furnizeze numele celor care ar putea să îi ia locul lui Bădulescu în ceea ce priveşte candidatura sa la Senat. Între timp, însă, pe surse, au început să circule variante de candidaţi, care să pună probleme candidatului USL în colegiul cu pricina. Şi, se pare, cea mai posibilă dintre variante ar fi Iulian Şuică, un pedelist cu vechime, care este realmente perceput pozitiv de opinia publică, pentru că de-a lungul timpului a reuşit să se ţină departe de scandaluri, dar şi să-şi construiască o imagine de politician corect, sigur pe sine şi foarte educat în materie de administraţie şi politică.

Varianta lansată acum de surse din interiorul PDL pare destul de sigură, chiar dacă actuala conducere a organizaţiei ne-a declarat că mai sunt şi alte variante avute în consideraţie şi e posibil ca oricare dintre ele să iasă la suprafaţă în cursul zilelor următoare. Practic, preşedintele PDL Teleorman, Marian Zlotea, a promis că în maximum două zile va putea pune la dispoziţia presei numele exact al celui care va lua locul lui Bădulescu, în ceea ce priveşte candidatura sa la Senat.

One Comment

  1. un liberal amarat

    Poate il numeste prefect. Ar fi perfect. Corect, cinstit, modest. Iulian, ai sprijinul meu, m-as bucura sa fii prefect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.