Politic

SURSE: Benone Rababoc va fi noul prefect de Teleorman

Negocierile și discuțiile pe tema funcțiilor din eșaloanele doi și trei din teritoriu sunt din ce în ce mai intense, atât între cele două partide, PNL și PSD, cât și în interiorul organizațiilor social-democrate, care trebuie să stabilească cine vor fi ocupanții celor 21 de funcții de prefecți, cine vor fi cei 42 de secretari de stat, dar și șefii altor agenții județene.
Așa cum v-am anunțat, acestea sunt funcțiile pe care PSD le-a obținut în cadrul negocierilor de după intrarea la guvernare.
În Teleorman, surse din zona politică spun că postul de prefect al Județului Teleorman va fi ocupat de Benone Rababoc, cel care, de un an, a fost numit consilier al președintelui Consiliului Județean Teleorman, social-democratul Adrian Gâdea.
Rababoc a fost primar al comunei Talpa timp de 24 de ani, adică vreme de 6 mandate, acesta pierzând ultimul tur al alegerilor locale, din septembrie 2020. Tot atunci, a pierdut și președinția Asociației Comunelor din România (A.Co.R.), pe care o conducea de mulți ani, fiind înlocuit de primarul comunei Vitănești, Simion Nedea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.