Social

Surpriză la ISJ Teleorman – Cu două săptămâni înaintea concursului, postul de inspector general adjunct, ocupat prin delegare

Monica DUMITRESCU

Deşi, de când a fost înfiinţat al doilea post de inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman a fost mai mult liber, Ministerul Educaţiei nu a mai avut răbdare şi l-a delegat pe profesorul Buzatu Bogdan George să ocupe această funcţie, cu doar două săptămâni înainte de organizarea concursului.

Decizia a fost luată la mijlocul săptămânii trecute, urmând ca învestirea acestuia în funcţie să aibă loc în cadrul unei festivităţi, care se va desfăşura luni, 20 martie 2017, începând cu ora 11.00, la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Numirea se pare că l-a luat prin surprindere chiar şi pe cel desemnat să ocupe această funcţie, care, pe surse, intenţionează să se înscrie la concursul organizat de Ministerul Educaţiei în a prima decadă a lunii aprilie 2017. Nu ştim dacă a luat decizia să se înscrie la concurs înainte sau după numirea în această funcţie, cert este că nu a făcut-o până acum, deşi înscrierile au început pe 3 martie, iar luni, 20 martie este ultima zi.

Buzatu Bogdan George este profesor de matematică, titular la Şcoala Gimnazială Năsturelu. Acesta a predat şi la Liceul Teoretic Zimnicea, unde a fost detaşat mai mulţi ani. Este membru al corpului naţional de experţi în management educaţional şi îndeplineşte condiţiile pentru a se înscrie la concurs.

One Comment

  1. Traiasca P.S.D. si slugile de partid!Am inteles ca la RDV este unul de a fost violator dovedit, pus director de liceu!La mai mare, tot asa, pana se alege praful si pulberea, ca mult nu mai este!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.