Sport

Superliga feminină de fotbal – Remiză dramatică pentru Universitatea Alexandria!

femininÎn etapa a 8-a a campionatului Superligii naţionale de fotbal feminin (prima a returului), Universitatea Alexandria a obţinut un rezultat de egalitate în deplasarea la Craiova, contra fostei medaliate naţionale, scor 3-3. Meciul a început bine pentru echipa din Alexandria, care după primele 20 de minute avea un avantaj concludent, de două goluri pe tabelă. În minutul 40, sportiva Andreea Nica a primit al doilea cartonaş galben, implicit pe cel roşu, astfel că echipa pregătită de Călin Pistolea a avut o misiune tot mai dificilă. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru alexăndrence, însă imediat după pauză gazdele au restabilit egalitatea, astfel că se profila un succes al craiovencelor. Deşi se aflau în inferioritate numerică, fetele de la Universitatea au încercat să reziste în faţa atacurilor gazdelor, care n-au slăbit iniţiativa, iar în minutul 70, Diana Butoi a făcut un fault în postură de ultim apărător, motiv pentru care a văzut cartonaşul rolu. Imediat, ehipa din Craiova a trecut în avantaj în urma penalty-ului primit, scorul devenind 3-2. În minutul 78, căpitanul echipei alexăndrene, Flori Chiar , a primit şi ea cartonaşul rosu şi totul părea pierdut pentru Universitatea. După mai multe atacuri ale adversarelor, fetele din Alexandria au reuşit să egaleze în urma unui contraatac, finalizat de Alexandra Nica.

Pentru Universitatea au jucat în meciul de la Craiova: Ruxandra Neagu, Diana Butoi, Andreea Nica, Patricia Jderu (Anghel Andreea), Maria Mazilescu, Andreea Diţă, Nicoleta Deca, Iulia Săvescu, Alexandra Nica, Florina Chiar, Ana Maria Vasile.

“A fost un meci destul de greu şi de tensionat. Fetele au dat dovadă de caracter, jucând cu ambiţie, s-au dăruit din primul până în ultimul minut, au luptat pentru fiecare minge. Am arătat ca o adevărată echipă, rămânân uniţi şi fiind încrezători în forţele noastre, iar până la urmă am reuşit să egalăm chiar şi în inferioritate numerică, de aceea ţin să le felicit pe fete pentru atitudinea lor!” – Călin Pistolea, antrenor Universitatea Alexandria

Rezultatele complete ale etapei a 8-a în Superliga naţională feminină au fost:

– Real Craiova – Universitatea Alexandria 3-3;

– CFR Timişoara – ACS Heniu Prundu Bârgăului 3-0;

– CS Brazi – Fair Play Bucureşti 6-1;

– ASA Târgu Mureş – Olimpia Universitatea Tehnică (pe 17.11)

Clasament

  1. Olimpia Univ. Cluj Napoca 7 6          0          1          71-3      18
  2. ASA Târgu Mureş 7 6          0          1          40-8      18
  3. Heniu Prundu Bârgăului 8 4          1          3          13-20    13
  4. Real Craiova 8 3          3          2          18-12    12
  5. CFR Timişoara 8 4          0          4          21-22    12
  6. Universitatea Alexandria 8 3          2          3          18-30    11
  7. CS Brazi 8 2          0          6          11-29    6
  8. Fair Play Bucureşti 8 0          0          8          4-72      0.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.