Eveniment

Sub o sută de cazuri de infecție cu noul coronavirus, confirmate la nivelul județului

95 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman, de la debutul pandemiei de coronavirus și până marți, 28 aprilie, potrivit celei mai recente raportări a Institutului de Sănătate Publică. Diferența de un caz în minus față de ziua de luni, 27 aprilie, este dată de un caz incert, care a fost raportat în precedenta informare, dar care s-a dovedit a fi negativ în cele din urmă. Așadar, județul Teleorman rămâne cu mai puțin de o sută de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate.

La nivel național, însă, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 277 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus până marți, 28 aprilie, ajungând la 11.616. Din totalul persoanelor infectate, 3.404 au fost declarate vindecate și externate din unitățile spitalicești.

În schimb, până la transmiterea știrii, 650 de persoane, între care și cinci din Teleorman, și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus.

Pe de altă parte, transmite Grupul de Comunicare Strategică, până marți, 28 aprilie, la nivel național, au fost prelucrate 150.309 de teste.  Începând de marți, probele suspecților de infecție cu noul coronavirus din Teleorman, precum și ale cadelor medicale vor fi testate în județ, odată cu punerea în funcțiune a primului echipament de tip RT-PCR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.