Eveniment

Structurile din Teleorman ale Ministerului de Interne au fost MAI aproape de copii, de ziua lor

Desfăşurare de forţe în Parcul Pădurea Vedea din municipiul Alexandria, pentru a sărbători într-un mod inedit Ziua Internaţională a Copilului. Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al Județului Teleorman și Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman, sub coordonarea Prefectului Județului, au organizat vineri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, în Parcul Pădurea Vedea, un eveniment dedicat celor mici, prin intermediul căruia aceştia au avut şansa să cunoască oamenii din spatele uniformelor de pompier, polițist și jandarm şi au putut, totodată, să vadă cum îşi desfăşoară activitatea cei care veghează, zilnic, la asigurarea liniştii şi ordinii publice.

La acţiune au participat jandarmi, poliţişti, criminalişti, pompieri şi paramedici, toţii fiind la dispoziţia copiilor mai mici sau mai mari, care au vrut să afle secretele meseriilor oamenilor legii.

Parcul a fost luat cu asalt încă de la primele ore ale dimineţii, pentru ca cei mici să se poată bucura cât mai mult timp de evnimentul dedicat lor. Copiii au avut ocazia de a se urca în maşinile oamenilor legii, să folosească sirenele şi să facă anunţuri prin staţiile acestora. Şenilata Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, demonstraţiile spectaculoase ale jandarmilor şi câinii poliţişti au fost, de departe, punctele de atracţie pentru copiii de toate vârstele care au participat la evenimentul dedicat Zilei Copilului.

Iar iniţiativa s-a dovedit a fi una bună, judecând după numărul mare de copii care au participat la acţiune, dar, mai ales, după entuziasmul acestora. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.