Eveniment

Strazi, curti si subsoluri inundate in urma precipitatiilor abundente

În urma precipitațiilor abundente din ultimele ore, situația la nivelul județului se prezintă astfel:


Update

Mai multe curti au fost inundate si in comuna Lunca, sat Prundu, iar pentru remedierea situatiei intervin pompierii militari din cadrul Detasamentului Turnu Magurele.
S-a luat legatura cu toate Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta de la nivelul localitatilor afectate, acestea actionand cu mijloacele pe care le au in dotare, respectiv motopompe, vidanje, autocisterne, etc.
Pompierii militari teleormaneni intervin in sprijinul acestora cu peste 20 de motopompte.


La Rosiorii de Vede, din primele informatii, a fost inundată o curte, iar pentru remedierea situatiei se intervine cu o motopompa si doi pompieri.

La Alexandria, pe str. Ciocan a fost inundata o curte, a fost inundat subsolul bancii BRD, o alta curte a fost inundata pe strada Fratii Golesti, o curte pe strada Libertatii si o curte pe strada Lipscani.

Alexandria, Strada Bucuresti, Nr. 1
Alexandria, Strada Bucuresti, Nr. 1

O situatie destul de complicata se regaseste la Calomfiresti, unde sunt mai multe curti inundate, precum si strazi comunale.

Au fost afectate de precipitatiile abundente si localitatile Piatra, Buzescu, Voievoda, Tiganesti, Lunca, Lita, Didesti, Cervenia si Turnu Magurele (unde cinci strazi sunt inundate, respectiv str. Chimiei, str. Primaverii, str. Stejari, str. Tineretului, str. Progresului).

Un copac a cazut pe carosabil la iesirea din Alexandria spre Turnu Magurele, DN 52, ambele sensuri fiind blocate. Intervine detasamentul Alexandria cu o autospeciala descarcerare si trei subofiteri.
De asemenea, pompierii militari au fost solicitati sa intervina si in cazul unui incendiu la un stalp de electricitate, in comuna Buzescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.