Social

Stejaru şi Scrioaştea, incluse pe harta drumurilor reabilitate

img_6770img_6773

Monica DUMITRESCU

Drumul judeţean 679 B, pe raza comunelor Scrioaştea şi Stejaru, până la graniţa cu judeţul Olt, se află într-un proces de reabilitare şi modernizare printr-un proiect finanţat în totalitate de Consiliul Judeţean Teleorman. Lucrările au demarat anul acesta în luna septembrie şi vor continua atât cât vremea va permite, urmând să fie finalizate în 2017. Până în acest moment, au fost asfaltaţi aproximativ 5 Km din cei 13,5 Km cuprinşi în proiectul a cărui valoare totală se ridică la 18,5 milioane de lei.

“Pentru reabilitarea şi modernizarea acestui drum vor fi executate următoarele lucrări: benzile de circulaţie vor fi lărgite, vor fi executate toate drumurile laterale, accesul în curţi, staţii de autobuz noi, parcări noi, podeţele existente vor fi reabilitate, de asemenea, vor fi realizate şi alte podeţe noi, vor fi făcute şanţuri, unele vor fi betonate, altele din pământ, în funcţie de ceea ce este prins în proiect, vor fi executate toate marcajele şi indicatoarele astfel încât acest drum să fie în regulă, circulaţia să se desfăşoare în cele mai bune condiţii şi legătura cu judeţul Olt prin această zonă să fie una de cea mai bună calitate. Reabilitarea acestui drum este o doleanţă mai veche a cetăţenilor din această localitate, cu atât mai mult cu cât o porţiune de trei km din acest drum nu este nici măcar betonată. După finalizarea acestui drum, cei care merg din Teleorman către Olt şi invers o vor putea face în cele mai bune condiţii”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, aflat miercuri, 9 noiembrie, într-o vizită de lucru pentru verificarea stadiului lucrărilor.

Aflat la faţa locului şi primarul localităţii Stejaru, Alexandru Moise, a declarat: “Este cea mai mare realizare pentru locuitorii comunei Stejaru şi pentru comunele din împrejurimi. Sunt convins că după finalizarea acestei lucrări faţa comunei Stejaru se va schimba în bine şi sunt convins, de altfel, că şi viaţa locuitorilor va fi alta. Această lucrare nu se putea realiza fără implicarea preşedintelui Adrian Gâdea. Dânsul a promis acum un an că această lucrare se va realiza şi iată că s-a ţinut de cuvânt, fiind unul dintre puţinii politiceni care fac acest lucru”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.