Sport

Ştefan Odoroabă, demis după rezultatele slabe ale echipei locale de fotbal CSM Alexandria / Alin Pânzaru este noul antrenor

CSM Alexandria a anunțat, marți, printr-o postare pe Facebook, despărțirea de antrenorul Ștefan Odoroabă, asta după ce Alexandria a suferit mai multe înfrângeri decât rezultate pozitive în începutul noului campionat al Ligii a II-a de fotbal masculin.

Demiterea lui Odoroabă vine chiar înainte de meciul de joi seara din Cupa României Betano contra fostei campioane CFR Cluj. Noul ocupant al băncii tehnice a alexăndrinenilor este Alin Pânzaru, antrenor care a mai stat pe banca CSM-ului și în 2019, de unde a plecat pentru a ocupa postul de antrenor secund la UTA Arad.

Ca jucător, Alin Pânzaru a evoluat pentru formațiile Oțelul Galați, Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău și Zimbru Chișinău. Funcția de antrenor principal a ocupat-o pentru echipele Dacia Unirea Brăila, Oțelul Galați și CSM Alexandria, postul de antrenor secund ocupându-l în două rânduri pentru UTA Arad și o dată pentru Universitatea Craiova. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.