Sport

Stan Prodan reales preşedinte, “Paţică” este reprezentantul echipelor din Liga 4!

ajfEvenimentul cel mai interesant din fotbalul judeţean care a avut loc săptămâna trecută a fost Adunarea Generală de alegeri de la AJF Teleorman. Desfăşurată într-o locaţie unde numărul mare de reprezentanţi a făcut insuficient sistemul de aerisire, adunarea respectivă a fost una deosebit de interesantă. Preşedintele în exerciţiu al AJF, Stan Prodan,  a ţinut să vorbească în raportul prezentat celor 80 de reprezentanţi de echipe despre reuşitele din ultimii patru ani, despre lucrurile care trebuiesc îndreptate, îndeosebi la capitolul disciplinar, dar şi despre obiectivele imediate sau pe termen lung, aici incluzând în mod deosebit Casa Fotbalului Teleormănean. După prezentarea raportului preşedintelui Comitetului Executiv, al bilanţului contabil şi al Comisiei de cenori, directorul DJ Sport şi Tineret Teleorman, Elena Vlad a trecut la conducerea adunării, prezentând particularităţile situaţiei odată cu vacantarea posturilor din Comitetul executiv.

S-a trecut la votarea preşedintelui AJF, vot exprimat în mod liber, deoarece a fost un singur candidat – Stan Prodan, care avea să întrunească un total de 79 de voturi pentru, plus o abţinere, aşa cum s-a consemnat în provesul verbal al şedinţei. A urmat alegerea vicepreşedinţilor – de fapt validarea lor, deoarece au fost doi candidaţi pentru două locuri, însă interesantă a fost cursa pentru postul de prim-vicepreşedinte, care în final a revenit, la un singur vot diferenţă, lui Mircea Cristescu.

Dar cea mai interesantă bătălie a fost cea pentru postul la care au existat doi candidaţi, cel de membru în Comitetul Executiv ca reprezentant al Ligii 4; candidaţii, Petre Rădan (zis Paţică, de la Uda  Clocociov) şi Emil Mărcuşanu (de la Olteni) erua foarte încrezători că vor ocupa postul respestiv, însă votul respectiv a fost foarte curios. În final, din cei 15 reprezentanţi de echipe (unul a fost absent), 9 au votat pentru Petre Rădan Paţică, iar Mărcuşanu a fost nevoit să accepte înfrângerea şi a părăsit conducerea AJF Teleorman.

Iată mai jos care este componenţa Comitetului Executiv al AJF Teleorman, în urma alegerilor desfăşurate săptămâna trecută:

– preşedinte – Stan Prodan;

– prim-vicepreşedinte – Mircea Cristescu (Phoenix Alexandria);

– vicepreşedinte – Ionel Olteanu (Metalul Peretu);

– membru, reprezentant Liga 4 – Petre Rădan (Udinese Uda Clocociov);

– membru, reprezentant Liga 5 – Sorin Albeanu (CSS Alexandria);

– membru, reprezentant Liga 6 – Valentin Trăistaru (Rapid 2 Buzescu)

– membru, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor – Dan Niţu.

De asemenea, Ionuţ Cătălin Cuşcă a fost validat în funcţia de secretar general al AJF Teleorman, iar Dumitru Ganea a fost validat pentru funcţia de trezorier al instituţiei. A fost desemnată şi Comisia de cenzori, care are următoarea componenţă: Gelu Mircea – preşedinte (Dunărea Turris Turnu Măgurele), Florian Diman – membru (Steaua Spătărei), Liviu Bârsănel – membru (Voinţa Răsmireşti).

B Pană

One Comment

  1. Gata,sa vedeti performanta acum cu aceasta conducere,cred ca ii ea locul Rapiduletului in Liga 1 cu echipa de la Uda Clocociov!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.