Sport

Stan Prodan, reales președinte al Asociației Județene de Fotbal

După o absență importantă, de mai bine de un an de zile, din viața publică și cea sportivă, fotbalul amator județean, reintră în normalitate.

În luna aprilie, a fost mini-campionatul județean de fotbal, a cărui câștigătoare a fost Rapid Buzescu, apoi disputarea jocurilor de baraj. Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal, a fost al doilea eveniment notabil din fotbalul teleormănean. Întâlnirea din acest an a avut o conotație aparte, date fiind alegerile pentru funcțiile de conducere ale instituției.

Într-un cadru plăcut oferit de Sala Sporturilor din Alexandria, joi, 17 iunie, membrii afiliați au venit, atât pentru a se reconecta la mișcarea sportivă județeană, cât și pentru a allege membrii Comitetului Executiv, forul care conduce activitatea fotbalistică teleormăneană.

Într-o unanimitate covârșitoare a tuturor celor prezenți, Stan Prodan a fost reales președintele AJF, pentru încă un mandate de 4 ani.

Cei doi vicepreședinți vor fi Valentin Badea (președinte CS Young Steaua Alexandria) și Valentin Trăistaru (CS Rapid Buzescu).

La capitolul membri, au fost validați, Minuș Iatan (Astra Plosca), pentru Liga 4, Florin Cucurezeanu (ACS Valea Dunării Pietroșani) și Ion Cioacă (AS Tineretul Rădoiești).

Forul județean a fost completat cu Alexandru Băjan, președintele Comisiei Județene a Arbitrilor.

În prima parte a sedinței condusă de președintele Stan Prodan, au fost dezbătute mai multe material precum, Raportul de activitate al AJF de la ultima AG și până în prezent, Raportul financiar-contabil, Raportul cenzorului, toate fiind aprobate de către cei prezenți.

Partea a doua, cea de alegeri, a fost condusă de către Secretarul general Cătălin Cușcă. Aceasta a decurs normal, lucrările încheindu-se într-o notă optimistă privind viitorul fotbalului județean.

La final, vechiul și noul președinte al AJF Stan Prodan, ne-a declarat: “Vreau să le mulțumesc celor prezenți, în primul rând că au dat un semnal clar că fotbalul amator din Teleorman va exista și în continuare, iar în al doilea rând să le mulțumesc pentru votul dat astăzi. Le mulțumesc pentru încredere, îi asigur de buna mea credință, de devotamentul pentru fotbal, dar și de dorința ca fotbalul să prospere, să fie în continuare același fenomen social de care lumea are atâta nevoie”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.