Sport

Stan Prodan, candidat unic la președinția AJF Teleorman

În data de 28 martie 2017, Asociația Județeană de Fotbal Teleorman a anunțat organizarea, conform statutelor și regulamentelor în vigoare, a Adunării Generale de Alegeri. Depunerea dosarelor pentru funcțiile scoase la concurs a avut ca termen-limită data de 17 martie.

Suntem în măsură să vă prezentăm persoanele care și-au depus dosarele de candidatură. Pentru funcția de președinte este un singur candidat, Stan Prodan, cel care conduce instituția din 1995. Pentru cele două funcții de vicepreședinte, bătălia electorală se va purta între Ionel Olteanu (Metalul Peretu), Valentin Badea (Young Steaua Alexandria), Valentin Comânescu (Unirea II Brînceni) și Nicolae Sandu (fost jucător și arbitru, actualmente observator).

Concurență va fi și pentru funcția de reprezentat al Ligii a IV-a, în Comitetul Executiv al AJF Teleorman, electoratul având posibilitatea să aleagă între Marcel Gherghiceanu (Unirea Țigănești) și Valentin Trăistaru (Rapid Buzescu). Echipele din Liga a V-a ar putea fi reprezentate în Comitetul Executiv de către Sandu Vâlcu (Progresul Nenciulești), care nu are contracandidat. Situație similară și pentru postul de reprezentant al Ligii a VI-a în Comitetul Executiv, Ion Cioacă (Tineretul Rădoiești), fiind singurul înscris în cursă. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.