Sport

Stan Prodan – al șaptelea mandat de președinte al AJF Teleorman

La Alexandria, în data de 28 martie 2017, a avut loc Adunarea generală Anuală și de alegeri a Asociației Județene de Fotbal Teleorman. Președinte al instituției a fost ales Stan Prodan, cel care a fost unicul candidat la aceste alegeri. Stan Prodan, fost arbitru de primă ligă își începe astfel al șaptelea mandat consecutiv de președinte al AJF Teleorman. Stan Prodan a condus AJF Teleorman în perioadele 1994-1999, 1999-2001, 2001-2005, 2005-2009, 2009-2013, 2013-2017, fiind acum reales. Stan Prodan este, alături de Viorel Leșeanu de la AJF Giurgiu, cel mai longeviv președinte al unei Asociații Județene de Fotbal.

Funcțiile de vicepreședinte au fost ocupate de fostul jucător de la Steaua Valentin Badea și de Ionel Olteanu. Cei doi s-au impus în fața lui Valentin Comănescu, în timp ce dosarul depus de Nicolae Sandu a fost invalidat.

Reprezentat al echipelor de liga a IV-a în Comitetul Executiv este Valentin Trăistaru, care a câștigat disputa electorală cu Marcel Gherghiceanu. Sandu Vâlcu este re reprezentantul echipelor de Liga a V-a în Comitetul Executiv, în timp ce formațiile din Liga a VI-a îl vor avea pe Ion Cioacă în același for. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Observator

    Va puteti da seama ca orice om cu oarece IQ realiza ca aceasta este o functie de PROST,si ca de cateva mandate doar unul nu observa acest lucru si candideaza singur si normal ca iese invingator!Imi pare rau si de acest Frisk in care imi pusesem ceva sperante ca nu va fi un pupimcurist ca predecesorii vad ca deja i ainceput cu laude si sa-l salte in slavi fara sa observe ca de fapt candidatul nu a avut contracandidati deci nu are nici un merit ,ca atare nu trebuia sa i se aduca laude alaturandu-l de un fost mare jucator de la Giurgiu! Rusine mare si pentru candidat si pentru”jurnalist”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.