Social

Stagiu de pregătire pentru 11 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr”

În perioada 4 – 22 decembrie 2023, structura de pregătire profesională a Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a desfășurat un stagiu de pregătire cu activități structurate pe trei componente: teoretică, practică și de adaptare.
Activitățile s-au concentrat pe domeniile practice aflate în competența structurii, respectiv: domeniul tactică și intervenție polițienească, domeniul tragerilor cu armamentul, domeniul conducerii autovehiculelor de serviciu și domeniul pregătire fizică și autoapărare, în scopul instruirii a 11 agenți de poliție, încadrați recent în unitate, ca urmare a absolvirii Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.
În perioada 27 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024, tinerii polițiști vor desfășura și participa la activități, alături de polițiști cu experiență, în scopul facilitării integrării în specificul muncii.
“Totul pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ.
Pregătirea continuă a polițiștilor este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu de calitate pentru cetățeni”, transmite IPJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.