Sport

Sporturi de vară – CSS Alexandria participă la o competiţie de volei pe plajă

voleiÎn aceste zile, are loc în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, ediţia a II-a a competiţiei de volei pe plajă Beach Voleyball Tournament Bucureşti, competiţie care se dispută în parcul de distracţii din Chiajna. La întrecere participă fete născute după anul 2002, în timp ce la băieţi sunt acceptaţi sportivi de cel mult 15 ani (născuţi 2001 şi mai tineri). Între participanţii la concursul feminin este şi echipa CSS Alexandria, pregătită de Adrian Găvănescu, care intră în competiţie cu patru echipe. Obiectivul, în opinia antrenorului alexăndrean, este acela de a câştiga experienţă şi de a arăta că şi Alexandria poate să producă sportivi care practică volei pe plajă, iar iniţiativa organizatorilor este cu atât mai interesantă cu cât competiţia este rezervată sportivilor Under 15.

Cele patru echipe înscrise de CSS Alexandria la Beach Voleyball Tournament Bucureşti, ediţia a II-a (care se desfăşoară la Chiajna), sunt următoarele:

– CSS 1 Alexandria: Andreea Ghebaur, Andreea Simion;

– CSS 2 Alexandria: Maria Mătuşă, Denisa Stoichiţoiu;

– CSS 3 Alexandria: Diana Badea, Iulia Militaru;

– CSS 4 Alexandria: Doriana Doncea, Anca Angearu.

La Beach Voleyball Tournament Bucureşti participă şase echipe în concursul feminin (CSV Craiova, Liceul Mircea Eliade, CSS 5 Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Şcoala 39 Bucureşti), acestea având fiecare mai multe echipe în concurs. Întrecerea de volei pe plajă este organizată de Asociaţia municipală de volei Bucureşti, preşedinte Valentin Robescu, competiţia desfăşurându-se în perioada 28 iunie – 1 iulie 2016.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.