Sport

Sporting Turnu Măgurele şi-a definitivat lotul de jucători. 23 de jucători pentru retur

turnu 2În această săptămână, echipa Sporting Turnu Măgurele a încheiat campania de transferuri de jucători pentru retur, în ultima zi permisă de regulament. După un adevărat “tur de forţă”, echipa pregătită de antrenorul Dan Oprescu s-a oprit asupra unui număr de 23 de jucători, din care trei sunt portari, în care se îmbină destul de mult experienţa unor sportivi consacraţi, cu tinereţea şi dorinţa de afirmare a celor tineri. “Avem un lot în care sunt mulţi jucători importanţi, cu prezenţe în prima şi a doua ligă, dar sunt şi mulţi tineri, Under 19, pe care i-am selecţionat în urma unor teste pe care noi le-am organizat în această perioadă. Despre componenţa finală a lotului pot spune că sunt mulţumit”, a declarat antrenorul turnenilor, Dan Oprescu. Optimist şi cât se poate de încrezător că în retur echipa Sporting va arăta aşa cum şi-a propus, chiar dacă a recunoscut că mai are nevoie de timp pentru omogenizare, antrenorul turnenilor a vorbit despre obiecivul stabilit şi despre motivele pentru care a acceptat oferta clubului din Turnu Măgurele: “În general, eu consider că realizez ceea ce îmi propun. Venirea mea la Turnu Măgurele a fost ca o provocare, am acceptat acest proiect pentru că se vrea performanţă, aici este vizată promovarea. Recunosc că am avut şi alte oferte, inclusiv de la SCM Piteşti, însă la Turnu Măgurele am acceptat din prima oferta domnului Raffini. Şi, da, sunt sigur că vom câştiga seria şi vom promova, iar când fac această afirmaţie mă bazez pe jucătorii mei, pe forţa şi experienţa lor”, a mai spus Dan Oprescu, antrenor originar din Piatra Olt (judeţul Olt), care ultima dată a pregătit pe Inter Olt Slatina.

Iată care sunt cei 23 de jucători ai echipei Sporting Turnu Măgurele pentru noul sezon competiţional: Levent Celic, Ricardo Filip, Fabian Petrescu, Ionuţ Mincă, Valeriu Preda, Alexandru Sălcianu, Irinel Lică, Ciprian Dinu, Alexandru Aldea, Ştefan Covalschi, Florinel Mitrea, Florin Pârvu, Viorel Ştefan, Sorin Mitran, Dragiş Otinciulescu, Adrian Popa, Marius David, Raphael Stănescu, Alexandru Popescu, Radu Ungurianu, Andrei Tofan, Bobi Verdeş, Roland Stănescu; antrenor principal Dan Oprescu; antrenori secunzi: Ciprian Dinu, Bobi Verdeş, Ionuţ Ciobanu; director executiv, Dan Niţu; preşedintele secţiei Minel Foamete; preşedintele clubului / finanţator Valter Raffini.

La finalul turului de campionat în seria a 3-a, Liga a 3-a, Sporting Turnu Măgurele ocupă locul 5, cu 22 puncte acumulate.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.