Sport

Sporting Turnu Măgurele a câştigat primul joc de verificare

turnuÎn urmă cu două zile, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele a avut loc primul joc de verificare, pe teren propriu, pentru echipa locală Sporting Turnu, nou-promovată în Liga a 3-a. După o săptămână de la începerea pregătirilor, turnenii au arătat ceva mai multă poftă de gol decât în precedentul joc (1-2 cu Gloria Popeşti Leordeni), iar în final s-au impus cu un categoric 4-0. Echipa pregătită de Vali Bădoi a avut din nou un număr important de jucători veniţi în probe, pe care antrenorul-jucător al turnenilor i-a urmărit în cele două reprize ale jocului. Şi, după cum a punctat noul delegat al echipei din Turnu Măgurele, Marius Nica (ex-Sporting Roşiorii de Vede), “dacă în prima repriză jocul a fost mai echilibrat, când au fost folosiţi mulţi jucători veniţi în probe, jucători tineri, în partea a doua diferenţa a fost una categorică pentru Sporting Turnu”. Iar rezultatul final a fost cât se poate de concludent, în faţa unui adversar destul de incomod, iar acest lucru a fost salutat inclusiv de publicul turnean, care a vrut să vadă noua echipă la începutul pregătirilor.

– Sporting Turnu Măgurele – CS Podari 4-0 (Cristian Cioran 44, Alexandru Sălcianu 49, Gabriel Dumitrescu 61, 74). Pentru Sporting Turnu au jucat: Prisăceanu, David, Ilie, Frujină, Pantilimon, Ghenu, D. Teleoacă, Tofan, Cioran, Marioara, Naciu; au intrat după pauză: Bicher, Ştirbu, Sălcianu, Lică, MItrea, Mitran, Bădoi, Mihăiţă, Urucu, L. Teleoacă, G. Dumitrescu.

Următorul joc pentru Sporting Turnu Măgurele va fi sâmbătă (25 iulie), în deplasare la Metaloglobus Bucureşti (în jurul orei 10.00), iar în săptămâna viitoare vor fi alte două meciuri, unul fiind cu FCM Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.