Sport

Sporting şi FCM Alexandria se întâlnesc într-un “amical” interesant

Miercuri după-amiază, pe terenul “Textila” din Roşiorii de Vede s-a disputat meciul de verificare dintre echipele Sporting (locul 1 în Liga 4) şi Astra Plosca (locul 2, seria I, Liga 5), joc câştigat de gazde cu un categoric 5-0 (golurile au fost marcate de M. Ilie, Candea, Oprea, Popovici, Săvescu). A fost prima partidă ca antrenor la Roşiorii de Vede pentru Florin Şoavă, cel care s-a declarat mulţumit de nivelul de pregătire al echipei: “Consider că există un grup destul de bun, care poate juca la un nivel ridicat. Am încercat să le imprim băieţilor un stil de joc ofensiv şi cred că, încet, încet, vor reuşi să pună în practică tactica pe care o vreau. Ne-ar mai trebui doi jucători, dar este important că există preocupare aici, mă bucur de atmosfera şi condiţiile pe care le-am găsit”

După jocul câştigat miercuri, roşiorenii continuă seria meciurilor de verificare, cu încă o dispută, mult mai dificilă. Astăzi, de la ora 12.00, pe acelaşi teren, se va disputa întâlnirea Sporting Roşiorii de Vede – FCM Alexandria. Pentru alexăndrenii de la FCM este primul meci de pregătire din această iarnă, mai ales că antrenamentele cu mingea au început de câteva zile, iar antrenorul Marian Botea nu a avut încă prilejul să lucreze tactic cu jucătorii. Totuşi, la amicalul de vineri, de la Roşiorii de Vede, antrenorul alexăndrenilor va avea posibilitatea să vadă la lucru şi noile achiziţii “de probă” ale lotului şi se va putea edifica asupra calităţilor acestora.

În privinţa celor de la Sporting, antrenorul roşiorenilor, Florin Şoavă, speră ca după amicalul cu FCM Alexandria să definitiveze lotul pe care va miza în returul de campionat şi să demareze pregătirea centralizată cu jucătorii.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.