Sport

Sporting şi-a făcut strategia “Nu vom juca în Cupă!” – Gabriel Vlădulescu

gabieRatarea promovării în Liga a 3-a de către Sporting a dus la o dezamăgire cruntă la Roşiorii de Vede, iar antrenorul Florin Şoavă a părăsit echipa. În privinţa lotului de jucători, cu excepţia sportivilor Vucea şi Dicu, la care clubul a renunţat imediat după înfrângerea de la Piteşti, nici un alt jucător nu a părăsit gruparea roşioreană, iar luni, 15 iulie, aceştia sunt aşteptaţi la stadion, pentru reluarea pregătirilor. “Cponsider că dacă începem antrenamentele de luni, 15 iulie, putem recupera faţă de restul competitoarelor din Liga a 4-a. Problema care se pune este că, deocamdată,  nu ştim ce vom face, care va fi obiectivul pentru următorul sezon, trebuie să avem o discuţie cu cei care au sprijinit echipa, pentru a ne stabili priorităţile”, a spus preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu.

Oficialul roşiorean a precizat că, în mod cert trebuie rezolvată problema antrenorului, după plecarea lui Şoavă, însă, “deocamdată, deşi suntem în discuţii cu mai mulţi antrenori, cu nici unul nu am bătut palma”. Dar, a mai spus Vlădulescu, trebuie să se ştie că primul joc oficial din acest sezon, cel de miercuri, 17 iulie, din Cupa României, nu va fi onorat. “Sută la sută nu vom juca în Cupa României, am vorbit deja la federaţie, am motivat prin faptul că echipa se reuneşte abia pe 15 iulie, iar dacă facem o cheltuială de 5000 lei, la acest moment, nu câştigăm nimic. Avem alte priorităţi decât Cupa, la acest moment!”, a declarat Gabriel Vlădulescu.

Echipa Sporting Roşiorii de Vede, deţinătoarea Cupei României la nivel judeţean, ar urma să fie gazda jocului din prima etapă a Cupei, de pa 17 iulie, însă renunţarea la competiţie ar propulsa-o pe FCM Alexandria, fără joc, direct în turul 2 al întrecerii k.o.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.