Sport

Sporting Roşiorii de Vede reia pregătirile pe 14 ianuarie

Deşi este iarnă, iar campionatul judeţean pare foarte departe – cel mai probabil în prima săptămână din luna martie a.c. se va relua competiţia fotbalistică judeţeană a Ligii a 4-a, unele echipe se gândesc deja la reluarea pregătirilor. În funcţie de pretenţiile afişate şi de obiectivele stabilite, echipele din plutonul fruntaş deschid seria antrenamentelor specifice de sezon.

Prima echipă din judeţ care şi-a anunţat reluarea pregătirilor este liderul clasamentului, Sporting Roşiorii de Vede, echipă care pare decisă să nu rateze nici o ocazie pentru a lua faţa adversarelor. Preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu, a precizat, referitor la programul de pregătire al lotului roşiorean următoarele: “A fost o vacanţă destul de lungă, de aceea am decis să reluăm pregătirile pe 14 ianuarie. Acest lucru se va întâmpla doar cu jucătorii localnici, cei din afară îi aşteptăm de pe 21 ianuarie. În această perioadă vom căuta să ne acomodăm cu efortul, intenţionăm şi să înscriem echipa la campionatul judeţean de fotbal în sală, dar important este să ne mişcăm, pentru că vrem să fim pregătiţi la startul sezonului următor”.

Deşi n-a confirmat venirea antrenorului Liviu Achim (fost la Autocatania Caransebeş) pe banca Sportingului, Vlădulescu a lăsat de înţeles că va fi nevoie de o schimbare pe banca tehnică. “Lăcovişte rămâne doar jucător, cred că aducerea unui antrenor care să se ocupe doar de pregătirea lotului va fi benefică echipei”, a spus preşedintele roşiorenilor. acesta a reiterat obiectivele stabilite pentru primăvara anului 2013, mai ales că sprijinul Primăriei Roşiorii de Vede, al primarului Cristian Duică, s-a materializat recent într-o asociere pe câţiva ani de zile: câştigarea campionatului judeţean, dar şi a meciului de baraj pentru promovarea la Liga a 3-a!

“Am găsit sprijinul la Primăria municipală, domnul primar este alături de noi, important este că vrea să ne ajute şi să susţină echipa”, a mai adăugat Gabriel Vlădulescu.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.