Sport

Sporting Roşiorii de Vede porneşte la un nou drum, cu o nouă conducere administrativă

Una din cele mai agitate vacanţe de vară pentru Sporting Roşiorii de Vede s-a încheiat luni, 18 iulie, când lotul de jucători a revenit la antrenamente. Sub comanda antrenorului Cristian Negru, cel care pregăteşte echipa de doi ani şi jumătate, jucătorii de la Sporting au început pregătirile pentru un nou sezon, iar aşteptările sunt destul de mari, mai ales că toată lumea vrea să vadă cum se va descurca noua conducere a clubului.

Este ştiut faptul că în această vară la clubul Sporting Roşiorii de Vede s-au schimbat multe, inclusiv preşedintele clubului; Paul Mara şi-a intrat deja în funcţie şi în aceste zile este “foarte prins” cu rezolvarea tuturor problemelor legate de asigurarea condiţiilor necesare jucătorilor pentru desfăşurarea pregătirii în condiţii cât mai bune. De asemenea, în ultimele zile noul preşedinte al Sportingului, Paul Mara, a avut o serie de discuţii purtate cu jucătorii, însă el s-a ocupat şi de alte activităţi “logistice”, specifice acestei perioade pre-competiţionale. “Vrem să asigurăm condiţiile cele mai bune pentru echipă, de aceea suntem cam prinşi în aceste zile. Despre jucători, ce pot să spun, deocamdată suntem în perioada de discuţii, vor veni şase jucători născuţi în 1997 în probe, mai sunt şi doi sportivi cu experienţă, care au jucat prin divizia B sau C, însă deocamdată nu putem vorbi de certitudini. Sigur pot să spun că, din lotul de anul trecut a plecat Mitică Moşteanu, care a preferat să renunţe la activitatea de performanţă, am renunţat la jucătorii tineri, de peste 19 ani, care n-au confirmat şi pot să spun că au revenit la echipă cei trei jucători împrumutaţi, Urâtu, Săvescu şi Sitaru”, a spus Paul Mara, noul preşedinte al clubului Sporting Roşiorii de Vede.

Acesta a ţinut să confirme faptul că stafful tehnic a rămas acelaşi la Roşiorii de Vede; Cristian Negru, antrenor principal, Iulian Petre antrenor secund, Eugen Crăciunescu antrenor cu portarii, vor fi în continuare pe banca echipei roşiorene, însă deocamdată nu s-a stabilit obiectivul pentru noul sezon. “Abia după ce vom definitiva lotul putem vorbi de obiective, deocamdată încercăm să conturăm echipa!”, a mai spus Paul Mara, preşedintele clubului Sporting Roşiorii de Vede.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.