Sport

Sporting Roşiorii de Vede – Mulţi jucători în probe, lotul încă nu este definitivat

Primul joc de verificare în această iarnă pentru singura echipă divizionară din Teleorman, Sporting Roşiorii de Vede, a avut loc sâmbăta trecută, împotriva loderului campionatului judeţean, Sporting Turnu Măgurele (2-1). Pe lângă victoria considerată fără dubii, roşiorenii au arătat o poftă de joc destul de promiţătore, după cum a punctat unul din oficialii clubului Sporting: “Consider că ne-am mişcat bine, antrenorul Cristi Negru a vrut să vadă lotul la acest moment şi putem spune că a fost un joc bun. Chiar dacă este începutul pregătirilor, diferenţa de experienţă cred că s-a văzut destul de clar pe teren”. În privinţa jucătorilor din teren, a surprins folosirea în primul 11 a câtorva jucători noi, doi din aceştia revenind la Roşiorii de Vede (Sorin Gavriş şi Sebastian Vişan). De asemenea, în lot au mai fost incluşi câţiva jucători, însă unii n-au confirmat şi deja şi-au luat bagajele, alţii urmează să mai fie urmăriţi în meciurile următoare. Să mai precizăm faptul că Sporting a început pregătirile de pe 20 ianuarie, iar în fiecare săptămână vor fi stabilite jocuri de verificare, contra unor echipe atât de nivel divizionar, cât şi judeţean.

În victoria de sâmbătă, 2-1 cu echipa din Turnu Măgurele, pentru Sporting Roşiorii de Vede au jucat: S. Gavriş, S. Vişan, M. Moşteanu, L. Floricel, M. Dicu, I. Lătea, V. Rada, V. Vâlcică, A. Făiniş, . Bocănete, C. Turcin; au mai intrat F. Diaconu, I. Urâtu, Ş. Matei, M. Mohora, D. Gheorghe, C. Cherciu şi jucătorii Ţuţu, Imre, Dina, Pătru, Nedelcu – veniţi în probe.

Începând de azi, 27 ianuarie, lotul echipei Sporting Roşiorii de Vede intră în cantonament centralizat, timp de o săptămână, iar sâmbăta viitoare are programat încă un joc de verificare, în deplasare la echipa de Liga a 2-a, CS Baloteşti (jocul se va disputa pe teren sintetic).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.