Sport

Sporting Roşiorii de Vede mai caută soluţii pentru următorul sezon!

În urmă cu câteva zile, dinspre Roşiorii de Vede apăreau veşti destul de pesimiste, legate de “liniştea” de la echipă; iată că, uşor, lucrurile tind să revină pe un făgaş normal, lucrurile se aşează şi, chiar dacă nu s-a definitivat lotul de sportivi, Sporting se anunţă ca una din pretendentele la titlul judeţean şi în sezonul 2013-2014.

Antrenorul Florin Şoavă, cel care se află la al doilea sezon pe banca roşiorenilor, are un lot aproape complet, dar încă nedefinitivat. La ultimul amical, disputat marţi după-amiază, contra echipei CS Mioveni II, Sporting s-a impus cu 2-0 (goluri Bocănete şi Bârsan), însă  au fost câteva surprize în lotul roşiorenilor. În primul rând, portarul Gavriş, care vine să asigure postul între buturi (se ştie, portarul Buşcă a fost exclus din lot), a debutat titular, Moşteanu (ex-FC Caracal), Bocănete (ex-FC Caracal), Moraru (ex-Minerul Motru) sau Bârsan (ex-FC Caransebeş) au confirmat şi ei că vor fi în echipă, iar după pauză a jucat chiar şi Florin Şoavă, cel care nu pare să stea foarte mult timp pe margine!

Pentru sâmbătă, Sporting şi-a stabilit un nou meci de pregătire, contra formaţiei FC Podari (Liga a 3-a), acesta fiind probabil şi ultimul joc înaintea campionatului. Totuşi, conducerea clubului roşiorean mai caută în continuare soluţii pentru întărirea lotului de jucători, lucru pe care l-a precizat chiar preşedintele Gabriel Vlădulescu. Iar oficialul de la Sporting a precizat că n-ar fi exclus faptul ca, până la prima etapă de campionat (pe 31 august) să mai apară jucători noi în lot, care să completeze posturile acoperite superficial.

În prima etapă de campionat judeţean al Ligii a 4-a, conform tragerii la sorţi a jocurilor, Sporting va întâlni pe teren propriu pe Dunărea Zimnicea.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.