Sport

Sporting Roşiorii de Vede a câştigat primul amical al acestei veri – La Roşiori se pune accent pe tineri, lotul se definitivează sâmbătă

La câteva zile de la startul pregătirilor de vară, Sporting roşiorii de Vede a disputat primul joc de verificare, împotriva deţinătoarei Cupei României, faza judeţeană, Unirea Brânceni. Jocul, care a avut loc pe stadionul Municipal roşiorean, a fost mai degrabă unul de selecţie pentru roşioreni, antrenorul Cristi Negru urmărind mai mulţi jucători veniţi în probe la Roşiorii de Vede. În jocul cu echipa din Brânceni, antrenorul roşiorenilor a folosit două formule de echipă, principalul obiectiv al testului fiind definitivarea segmentului de jucători Under 19. De asemenea, la jocul respectiv au fost prezenţi şi doi jucători mai experimentaţi, Monel Cârstoiu (care însă n-a fost oprit în lot, din cauză că acesta a “uitat” să aducă actele necesare stabilirii contractului, aşa cum promisese) şi Fl. Pâslaru (fundaş central, ex-Atletic Bradu), acesta din urmă semnând înţelegerea cu clubul Sporting Roşiorii de Vede.

În schimb, după jocul cu Unirea Brânceni, au fost opriţi în lotul roşiorean cinci jucători Under 19, după cum a punctat preşedintele clubului Sporting, Paul Mara. “Deocamdată am transferat un jucător, fundaşul central venit de la Bradu. Mai sunt şi cei cinci juniori, Under 19, care au fost opriţi în lot, în probe, dar în aceste zile mai vin patru  jucători sub 19 ani pe care vrem să-i urmărim. Suntem în căutări, deocamdată, dar cred că echipa e pe drumul cel bun”, a declarat preşedintele clubului Sporting.

În primul joc al acestei perioade, Sporting Roşiorii de Vede a învins cu 3-2 pe Unirea Brânceni (goluri marcate de Călin 3 / Grosu, Păun); pentru Sporting, antrenorul Cristi Negru a folosit următorii jucători: Gavriş, Voicu, Pâslaru, Sitaru, Pagău, Cârstoiu, Arapu, Lătea, Ciubuc, Arcea, Urâtu – în prima repriză; Munteanu, Cristea, Grădinaru, Floricel, Firoiu, Ivănică, V. Vâlcică, Tonca, A. Vâlcică, Săvescu, Călin – în repriza secundă.

Următorul joc de verificare pentru echipa roşioreană este programat sâmbăta viitoare, împotriva echipei Arsenal Malu (pe 6 august), iar la sfârşitul acestei săptămâni va fi un joc-şcoală, la care participă doar jucătorii de la Sporting Roşiori, în urma căruia se va definitiva care jucători sub 19 ani vor fi păstraţi în lot pentru sezonul următor.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.