Sport

Sporting Roşiorii de Vede are un nou antrenor – Liviu Achim este noul “principal” al liderului Ligii a 4-a

De trei zile, liderul clasamentului Ligii a 4-a judeţeană, Sporting Roşiorii de Vede, are un nou antrenor principal. Preşedintele clubului roşiorean, Gabriel Vlădulescu, a precizat faptul că în returul campionatului lotul de la Sporting va avea un staff tehnic condus de Liviu Achim, cel care a semnat cu clubul pentru şase luni de zile. “Ne-am înţeles cu antrenorul Liviu Achim, el va fi noul antrenor principal al echipei în returul de campionat. Obiectivele rămân aceleaşi, vrem câştigarea campionatului judeţean, dar şi câştigarea jocului de baraj şi promovarea la Liga a 3-a!”, a spus preşedintele Vlădulescu.

Liviu Achim a pregătit ultima dată pe FC Caransebeş (judeţul Caraş Severin), echipă cu care s-a clasat pe locul 4 la finalul turului Ligii a 3-a, seria a 4-a, însă a colaborat cu Gabriel Vlădulescu în sezonul precedent, când actualul preşedinte de la Sporting ocupa o funcşie în conducerea clubului din Banat.

Aducerea lui Achim la Roşiorii de Vede va fi urmată de o serie de modificări în rândul staffului tehnic al echipei. Astfel, fostul “principal” Laurenţiu Lăcovişte trece ca antrenor secund, dar şi jucător, alături de fostul secund Mitică Paciurea, în timp ce Eugen Crăciunescu va fi mai mult la echipa a doua a clubului (din Liga a 6-a). Colaborarea dintre cele două părţi s-a stabilit, în prima fază, pe şase luni de zile (până după barajul de promovare la Liga a 3-a, din 19 iunie), ulterior urmând să se renegocieze înţelegerea cu antrenorul (eventual se va căuta şi antrenor cu licenţă corespunzătoare), odată cu promovarea la nivel divizionar.

“Până la urmă contează mai puţin aceste schimbări, important este să reuşim obiectivele stabilite, campionatul şi câştigarea barajului! Cred că Liviu Achim este o soluţie necesară pentru noi, iar în următoarele zile vom căuta definitivarea lotului de jucători”, a mai spus Gabriel Vlădulescu.

Primul contact al antrenorului Achim cu lotul de jucători va fi de luni, 21 ianuarie a.c., iar în cel mult zece zile se va demara campania de transferuri pentru retur.

 

Nu se pleacă din localitate

În ultima perioadă, la cantonamentul de la stadionul Municipal din Roşiorii de Vede se lucrează serios, pentru reabilitarea şi modernizarea acestuia. Sumele necesare acelor lucrări au fost asigurate din sponsorizări, după cum a precizat preşedintele clubului Sporting, iar cel târziu în această săptămână cantonamentul va fi gata. “Avem şi un spaţiu nou pentru cazare, masa este şi ea asigurată, deci putem face un stagiu centralizat la Roşiori. Oricum, nu avem aşa de mulţi bani să plecăm la munte, vom rămâne acasă pentru pregătire, important este că vom avea acest cantonament modernizat”, a declarat Vlădulescu.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.