Sport

Sporting Roşiorii de Vede a făcut banchet la final de an

sportingSingura echipă divizionară din Teleorman, Sporting Roşiorii de Vede, a încheiat turul de campionat în Liga a 3-a, seria a 3-a, pe un onorabil loc 9, cu 15 puncte acumulate. Chiar dacă anul 2014 n-a fost unul nemaipomenti din punct de vedere financiar pentru roşioreni, jucătorii aflaţi sub contract cu echipa antrenată de Cristian Negru au participat la un banchet de final de an. Conducerea clubului, prin preşedintele Gabriel Vlădulescu, a invitat toţi jucătorii şi stafful echipei la o petrecere de final de an, în care au asistat la tăierea porcului, au ciocnit un pahar cu vin şi s-au distrat împreună.

La final de an, antrenorul Cristi Negru le-a transmis jucătorilor faptul că sunt aşteptaţi la pregătire în partea a doua a lunii ianuarie (probabil pe 20 ianuarie 2015), atunci urmând să înceapă campania de achiziţii de jucători, deoarece, numeric, lotul echipei Sporting Roşiorii de Vede este destul de mic.

În seria a 3-a, Liga a III-a, echipa roşioreană, singura echipă divizionară din Teleorman, are următoarea linie de clasament:

  1. Sporting Roşiorii de Vede 13 4        3        6        19-19 15 (-3)

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.